Eto’o ve Beşiktaş İddialarına Gencer’den Cevap

Osmanlıspor maçı için Ankara’da olan Samuel Eto’o ile Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’in Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay ile bir araya geldiği söylentilerine Gencer’den cevap geldi…

Eto’o ve Beşiktaş İddialarına Gencer’den Cevap
25 Nisan 2016 12:06

Osmanlıspor maçı için Ankara’da olan Samuel Eto’o ile Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’in Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay ile bir araya geldiği söylentilerine Gencer’den cevap geldi.

Transfer söylentilerinin saçma olduğunu söyleyen Gencer, böyle bir şey söz konusu olmadığını vurguladı.

Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi topluluğu tarafından kendisine ’Yılın Başkanı’, Samuel Eto’o’ya da ’Yılın Transferi’ kategorilerinde ödül verildiğini hatırlatan Gencer, “Bizde onun için oraya gidecektik. Ben Ankara’da bir AVM’nin önünde Eto’o’yu bekledim. Onun özel aracıyla gidecektik. O anda orada tesadüfü olarak bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay ile bir süre sohbet ettik. Eto’o’da gelince Deniz bey kendisiyle de bir süre sohbet etti. Daha sonra da ben ve Eto’o, ödüllerimiz almak için üniversiteye doğru gittik. Bu haber tamamıyla saçma bir haber ve böyle bir şey kesinlikle söz konusu bile değil” şeklinde konuştu.