Eto’o Transferine Son Nokta Konuldu

Ali Şafak Öztürk, Eto’o’nun takımda kalacağını açıkladı …

Eto’o Transferine Son Nokta Konuldu
7 Ocak 2017 20:05

Başkan Ali Şafak Öztürk, tesis açılışında yaptığı açıklamada göreve geldikleri günden bu yana büyük hedeflerden bahsettiklerini ve bu başarının altında yatan en önemli etkenin de tesisler olduğunu söyledi.

En şanslı kulüp başkanlarından biri olduğunu dile getiren Öztürk, “Büyük hedeflerimiz var. Büyük işleri, büyün oyuncularla yapabilmek önemlidir. Transfer döneminde de Eto’o ile ilgili söylemler çıktı. Düşündük taşındık kaptanımızı satmama kararı aldık.” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Türel’e, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve yıldız futbolcu Samuel Eto’o tarafından çiçek takdim edildi. Başkan Türel, Eto’o’ya daha önce fahri hemşerilik unvanı verildiğini hatırlatarak, “Eto’o Antalyasporludur, Antalya’da kalacaktır” açıklamasında bulundu.

Ali Şafak Öztürk’ün Eto’o’ya yönelttiği Türkçe, “Antalya’yı seviyor musun? Antalya’da kalacak mısın?” sorularına, yıldız futbolcu,”Evet cevabını verdi. “Biz kimiz” sorusunu ise “Biz Antalyasporuz” şeklinde yanıtlayan Eto’o, bu açıklamayla transfer dedikodularına da son noktayı koydu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. Eski futbolcuların forma giydiği veteranların maçının ardından tören, Antalyaspor antrenman maçı ile son buldu.