Eto’o: “Hedefimiz Takımı Ligde Tutmak”

Antalyaspor kaptanı Samuel Eto’o’dan önemli açıklamalar geldi…

Eto’o: “Hedefimiz Takımı Ligde Tutmak”
2 Şubat 2016 16:41

Torku Konyaspor maçına İngiltere’de olduğu için antrenman yapmadan çıkan ve maç içerisindeki performansı tartışma konusu olan Samuel Eto’o,önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe maçının hazırlıkları sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eto’o,  Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini söyledi. Ligde 15 maç kaldığını ve bundan sonra her maçın daha heyecanlı geçeceğini kaydeden Eto’o, kesinlikle kazanmaya başlamaları gerektiğini ifade etti. Kalan 15 maçın kendileri için final niteliği taşıdığını belirten Kamerunlu oyuncu, “Her maç daha fazla heyecanlı olacak. Takım arkadaşlarım ve hocamla da konuştum. Herkes biliyor, durumun farkında. Cuma gününden itibaren kazanmaya başlayacağız. Biz kazanmadıkça biraz daha az nefes almaya başlayacağız. Bu stresi yaşamamak için kazanmaya başlamalıyız. Fenerbahçe büyük bir takım, onlara göre belki daha küçüğüz ama elimizden gelen mücadeleyi gösterip burada onları yenmek istiyoruz” diye konuştu.

Basın mensuplarının gol krallığı yarışındaki iddia ve Fenerbahçe maçında gol atıp atamayacağı ilişkin sorusuna cevap veren Eto’o, kariyerinde zaten çok gol attığını hatırlattı. Burada da atmaya devam edeceğini vurgulayan Samuel Eto’o, “Önemli olan takımımın kazanması. Ben takımıma bir şey verebiliyorsam ne mutlu ama maçta gol atacağım, eminim. Seçim sansı verseler ve ‘gol kralı mı olmak istersin Antalyaspor’un daha yükseğe çıkmasını’ deseler, Antalyaspor’u seçerim. Ama gol kralı olursam da ‘hayır’ demem.” dedi.

Hakkındaki transfer iddiaları hakkında konuşan Eto’o, Antalya’da çok mutlu olduğunu söyledi. Taraftarın adına söylediği şarkılardan çok mutlu olduğunu açıklayan Eto’o, Antalyaspor’daki hedeflerini, “Taraftar ‘Ooo Samuel Eto’o. I love you Eto’o’ şarkıları çok mutlu ediyor. Yusuf Şimşek’le çalışmaya başladığım kendisinin hedefi takımı ligde tutmaktı. Kendisi gitti ama ben takım arkadaşlarımla bu hedefi devam ettirmek istiyorum” diye konuştu.

Antalyaspor’a çok faul yapıldığını belirten Eto’o,  hakemlerin bazen çalmayabildiklerini ama bunu özellikle yaptıklarını düşünmediği ifade etti. Bazı takımlara daha fazla düdük çalındığını kaydeden Samuel Eto’o, bunun özellikle yapıldığını sanmadığını söyledi.