Eto’o Galatasaray Yolunda

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile birlikte Türkiye – Hırvatistan maçını izleyen Gültekin Gencer’in Eto’o’yu nun Galatasaray’a verdiği iddia edildi …

Eto’o Galatasaray Yolunda
14 Haziran 2016 11:51

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile birlikte Türkiye – Hırvatistan maçını izleyen Gültekin Gencer’in Eto’o’yu Galatasaray’a verdiği iddia edildi.

Gültekin Gencer’in 30 Haziran’da aday olmamasının ardından Antalyaspor’dan ayrılma kararı alan Samuel Eto’o, iddialara göre Galatasaray ile anlaştı. Daha önce görevi bırakacağı tarih olan 30 Haziran’a dek bu transferde yardımcı olacağını açıklayan Gencer, Dursun Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek’e bu durumu bildirmişti.

Önceki gün Türkiye – Hırvatistan mücadelesini VIP Tribün’de birlikte izleyen Dursun Özbek ve Gültekin Gencer’in maç sonu yanına giden taraftarın “Yıldız alacak mısınız Dursun başkanım” sorusuna Gencer’in “Yıldız aldı bile. Biz gitmeden Eto’o’yu Galatasaray’a verdik.” dediği öğrenildi. Dursun Özbek’in bu sözlerini gülümseyerek onayladığı kaydedilirken, Gencer, “Eto’o Galatasaray’a hayırlı olsun. Bu transferde Eto’o da biz de her türlü kolaylığı sağlayacağız.” dedi.

Galatasaray’ın Kamerunlu golcüyü sponsorlar aracılığı ile alacağı belirtilirken, Eto’o transferinde elde edilecek gelirin büyük kısmının da Antalyaspor yerine sponsorlara gitmesi bekleniyor.

Samuel Eto’o, kısa bir süre önce “Beni Antalyaspor’a Gültekin Gencer getirdi. O giderse ben de giderim.” demişti.