Eto’o Charity Match Tanıtımı Yapıldı

Eto’o’nun sahibi olduğu Samuel Eto’o Özel Vakfı’nın Antalya Arena’da organize edeceği mücadelenin tanıtım toplantısı yapıldı …

Eto’o Charity Match Tanıtımı Yapıldı
14 Mayıs 2016 15:20

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Eto’o’nun sahibi olduğu Samuel Eto’o Özel Vakfı’nın 16 Temmuz 2016’da Antalya Arena’da organize edeceği mücadelenin tanıtım toplantısı yapıldı.

Bugün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Gültekin Gencer, tarihte olmamış bir organizasyona imza attıklarını söyledi. Gültekin Gencer, böyle bir organizasyona Antalya’nın ev sahipliği yapacak olmasından dolayı heyecanlı olduklarını belirtirken, Eto’o gibi bir değere sahip oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Samuel Eto’o Vakfı hakkında bilgiler veren Eto’o ise “Vakıf olarak çocukların eğitim, meslek edinme ve gelişimi için projeleri hayata geçiriyoruz. Hastane projemiz var ve yakında açmayı planlıyoruz. Yeni yıldızlar çıkartmak için daha iyi şartlarda futbol tesisleri yapıyoruz. Afrikalı çocuklara benim yetiştiğim şartlardan daha iyi şartlar sunmayı amaçlıyoruz. Vakfımızın 10. Yıl kutlamasını Türkiye’de yapma kararı aldık. Afrika için dünyaca ünlü  futbolcularla birlikte olacağız. Organizasyonda FIFA Başkanı da orada olacak.” dedi.

Tanıtım toplantısı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu sene onuncu yılını kutlayacak olan Fundación Privada Samuel Eto’o kapsamında aralarında Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Hazard, Totti, Essien, Xavi, Okocha, Aubameyang, Iniesta, Demba ba, Drogba, Arda Turan’ın yanı sıra bir çok isim 16 Temmuz 2016 günü Antalya Arena’da olacak. Öte yandan organizasyona FIFA Başkanı’nın yanı sıra Jose Mourinho ve Fabio Capello da katılacak.