Eto’o Başlama Vuruşunu Yaptı

Samuel Eto’o, Atatürk Kupası’nda futbol turnuvasının başlama vuruşunu yaptı …

Eto’o Başlama Vuruşunu Yaptı
26 Ekim 2016 18:30

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldız golcüsü Samuel Eto’o, Antalya Barosu’nun bu yıl 10’uncusunu düzenlediği Atatürk Kupası’nda futbol turnuvasının başlama vuruşunu yaptı.

Antalya Barosu tarafından bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen Atatürk Kupası etkinliklerine Türkiye’nin farklı illerinden bin 200 avukat katıldı. Kundu Turizm Bölgesi’ndeki bir otelin sahalarında düzenlenen ve 5 gün sürecek etkinliklerde avukatlardan oluşan 60 takım futbol, basketbol, voleybol branşlarındaki karşılaşmalarda mücadele edecek. Avukatlararası dostluk ve dayanışmanın güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen turnuvanın açılışı, futbol müsabakasıyla başladı. Avukatların futbol maçında başlama vuruşunu Antalyaspor’un Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto’o yaptı.

Etkinlikte Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, Eto’o ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a forma ile çiçek hediye etti. Etkinlikte avukatlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Eto’o, “Futbol barıştır. Haklarımızı her zaman hatırlayan avukat arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Futbolun ve barışın her zaman tadın çıkarım. Tüm takımlara başarılar.” dedi.

Eto’o daha sonra avukatlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.