Öztürk: “Eto’o Bizim İçin Bir Değerdir”

Başkan Ali Şafak Öztürk, Eto’o transferine dair açıklamada bulundu …

Öztürk: “Eto’o Bizim İçin Bir Değerdir”
27 Temmuz 2016 16:31

Başkan Ali Şafak Öztürk, canlı yayın konuğu olduğu Radyo Spor’da Eto’o transferine dair açıklamada bulundu.

Samuel Eto’o transferine dair açıklamalarda bulunan Öztürk, Eto’o ve menajeri ile bir görüşme yaptıklarını, Eto’o’ya en baştan beri kendisinin ne kadar değerli olduğunu ve kendisini takımda doğru şartlar altında ne kadar çok tutmayı istediklerini aktardığını belirtti.

Spekülasyonlara bir anlam veremediğini belirten Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş ile bir görüşme yapmadıklarını, oyuncuyla ilgili bu şekilde dedikoduların çıkmasının kendilerini huzursuz ettiğini belirtirken, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Eto’o bizim için, Antalya için ve Antalyaspor için bir değerdir. Kendisiyle yolları ayırmayı istemiyoruz. Yeni sezonda da takımın liderliğini yapmasını istiyoruz.  Medyadan bazı şeyleri takip edip sürekli oyuncu ve menajerleriyle irtibata geçip oyuncumu da huzursuz etmek istemiyorum. Her gün oyuncu ile ilgili spekülasyonlar ortaya atılıyor. Fikret Orman da oyuncumuza olan ilgisini belli etti ama ben teklif olmadıktan sonra oyuncuma giderek ‘Sen Beşiktaş’a gitmek istiyor musun’ diye soramam. Bir iki güne kadar kampa gideceğim ve orada Eto’o ile yüz yüze bir görüşme yapacağım. Bu konuda resmi siteden de açıklama yaptık. Biz bir kulübüz. Görüşmelerin bizimle yapılması lazım. Bizim okeyimiz olursa oyuncuyla ilgili aksiyonlar olabilir. Eto’o on kulüple de görüşse yirmi kulüple de görüşse Antalyaspor’un kontratlı oyucusudur, kararı verecek olan Antalyaspor’dur. Biz Eto’o ile devam etmek istiyoruz lakin iki tarafın da menfaatlerine yönelik bir teklif gelirse oturur bunu değerlendiririz. Bu Eto’o için değil her oyuncu için geçerlidir. Biz Antalyaspor’u ileriye taşıyacak oyuncularla çalışmak istiyoruz, bu da Eto’o da var ve biz onunla bu yola devam etmek istiyoruz.

Öte yandan Beşiktaş’ın pazarlık masasına oturmak istediğinde kafalarında belirledikleri bir rakam olduğunu da açıklayan Öztürk, kendileriyle kontakt kurulması durumunda düşüncelerini belirteceklerini fakat şu an Eto’o ile yolları ayırmak gibi bir düşüncenin olmadığını söyleyerek sözlerini noktaladı.