Eskişehir’de Hedef Galibiyet

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, hedefini galibiyet olarak belirledi…

Eskişehir’de Hedef Galibiyet
13 Şubat 2016 15:56

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, hedefini galibiyet olarak belirledi.

Fenerbahçe galibiyetiyle moral bulan Antalyaspor’da, Eskişehirspor maçı öncesi futbolculara Fenerbahçe galibiyetinin pirimi ve alacaklarının bir bölümünün ödendiği öğrenildi.

Eskişehirspor maçında Mbilla sakatlığı nedeniyle, Ramon Motta da kart cezasından dolayı forma giyemeyecek. Teknik direktör Jose Morais’in beyin kanaması sonucu hastanede tedavi görmesi nedeniyle kırmızı beyazlı takımımızı antrenör Erol Malkoç ve takım kaptanı Samuel Eto’o hazırladı. Son üç antrenmanı kapalı gerçekleştiren Antalyaspor’da Eskişehirspor maçının taktik çalışması yapıldı. Kırmızı beyazlı ekibimizde sakat Mbilla’nın yerine Lazarevic, cezalı Motta’nın yerine ise Gökhan’ın forma giymesi bekleniyor.

Oynayacakları 4 maçlık süreçte 3 galibiyet hedeflediklerini söyleyen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, ligde alt sıralardan kurtulup puan cetvelindeki ilk 10 takım arasında yer almayı amaçladıklarını belirtti. Gencer, Eskişehirspor deplasmanından 3 puanla ayrılmayı ve galibiyet serisi yakalamak istediklerini ifade etti.