Eski Başkan Gencer’den Laporta’ya Mesaj

Eski Başkan Gültekin Gencer, sosyal medya hesabından Barcelona başkanı Joan Laporta’ya seslendi.

Eski Başkan Gencer’den Laporta’ya Mesaj
20 Kasım 2021 13:09

Antalyaspor’da 2013-2016 yılları arasında başkanlık yapan Gültekin Gencer, sosyal medya hesabından Barcelona başkanı Joan Laporta’ya seslenerek “Hayallerimiz yarım kaldı” dedi.

Gültekin Gencer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Sevgili dostum Laporta;

Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. İkimiz de Başkanlık yaptığımız kulüplere tarihinin en unutulmaz en coşkulu en vizyonlu yıllarını yaşattık. Uykusuz geceler geçirdik yapamazsın dediler bize, önümüze her türlü engeli koydular ama başardık. Başaracağımız daha çok şey vardı ama kulübün değil kendi menfaatlerini düşünenler yüzünden , tüm hayallerimiz yarım kaldı. Neyse ki senin kıymetini anladılar, senin vizyonun ve özverin olmadan bu kulübün başarılı olamayacağını gördüler eski güzel günlerin ne kadar kıymetli olduğunu gördüler ve senin arkanda durmadıkları için pişman oldular en sonunda da geri gelmen için çok çalıştılar.

Bir kulüp Barcelona da olsa kötü ve vizyonsuz yönetildiği zaman , dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yıldızını , kendi kulübünün efsanesini bile takımda tutamayacak kadar çaresiz bir duruma düşebiliyor.

Sen bu kulübe tarihinin en başarılı yıllarını yaşattın , Dünya tarihinde asla unutulmayacak bir takım kurdun.

Şimdi yarım bıraktığın yerden devam etme ve kulübünü eski güzel , şanlı yıllarına geri getirme zamanı. Yapacağına inanıyorum dostum çünkü biz vizyonla ,özveriyle ,işimizi severek ve değerlerimize inanarak kulüplerimizi yönettik. Biz işimizi nasıl yapacağımız biliyoruz.

Seni ve Barcelona’yı yakından takip ediyor ve en içten dileklerimle destekliyorum. Sana bu zorlu yolda gönülden başarılar diliyorum sevgili dostum Laporta.”