Eriyoruz

Herkes Başakşehir maçında bu takımın gerçek sahibinin taraftar olduğunu gördü. O deplasmana giden bütün renktaşlarımın alınlarından öpüyorum …

Eriyoruz
20 Aralık 2017 08:24

Yazık, cidden çok yazık. Antalyaspor tarihinde hiçbir başkana bu kadar güvenilip, sahip çıkılmadı. Ama o ne yaptı, bizi yüzüstü bırakıp gitmeyi tercih etti. Yazıklar olsun!

İçeride berabere kaldığımız kritik Gençlerbirliği maçından sonra bu kulübün gerçek sahibi taraftar grupları kenetlenme çağrısı yaptı. Bu çağrıya çok olumlu geri dönüşler alındı. Başakşehir maçında 14 otobüs ve münferit gidenlerle beraber deplasman tribünü kapalı gişeydi. Bu zamanda ihtiyacımız olan birlik ve beraberliği Antalyaspor tribünleri sağladı.

Bu kenetlenme çağrısı takım üzerinde de olumlu etki yarattı. Maça çok iyi başladık golü de bulduk ama 30. dakikadan itibaren rakip iyice baskısını arttırdı. Takım o kadar şanssız ki bu sezon yediğimiz ilk gol bunun tam bir göstergesi… Epureanu’nun vuruşunda Chico’ya çarpan top direğin dibinden ağlarımıza girdi. Aynı pozisyonu biz rakibe karşı yakalasak birisine çarpıp dışarı çıkardı ki bu bahsettiğim en küçük bir şanssızlık, daha fazlasını da yaşadık sezon içerisinde.

Başakşehir bizi iyi analiz etmiş ikinci devre iyice sıkıştırdı bizi ve ikinci golü bulunca bizi çözdüler. Sezon içerisinde taraftarlar tarafından en çok eleştirilen Ferhat ve Sakıb iyi performans sergileyip taraftarlar tarafından sahip çıkılan isimler oldu. Vainqueur da takımın en iyisiydi.

Bu kadar kaos ortamında yönetim ve hoca belirsizliği sürüyor. Şu an herkes sessiz ve bu sessizlik canımı sıkıyor. Şu an 14 puanımız var. Alanyaspor maçı bizim için çok kritik. Artık her puan önemli bizim için. Bu maçı kazanmak zorundayız, hem puana ihtiyacımız var hem de Alanyaspor sıralamadaki rakibimiz. Üst taraftan kopmamak adına bu maç çok önemli. Maalesef en büyük kozumuz Eto’o sakatlığı nedeniyle bu maçta yer almayacak. Tek temennim bu maçı kazanmamız.

Herkes Başakşehir maçında bu takımın gerçek sahibinin taraftar olduğunu gördü. O deplasmana giden bütün renktaşlarımın alınlarından öpüyorum. Bu hareketleri takdire şayan… Bir kez daha Antalyaspor taraftarının başarıya endeksli olmadığını bütün Türkiye’ye gösterdiler. Aynı birlik ve beraberliği Alanyaspor maçında da devam ettirmeliyiz.

Başkan yok, hoca yok. Dibe vurmuşuz, fark eder mi? Cehennemin dibine düşsen bile peşindeyiz!

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,