Emrah’a Antalyasporlulardan Tepki

Antalyaspor taraftarları, Emrah’ın Antalyaspor’a para kazandırmadan kulüpten ayrılacak olmasını yakışıksız olarak nitelendirdi …

Emrah’a Antalyasporlulardan Tepki
19 Mayıs 2016 12:06

Antalyaspor’un son zamanlarda forma şansı bulamayan ve sezon sonunda Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Emrah Başsan’a taraftarlardan tepki geldi.

Sözleşmesi bu sene sonunda bitecek olan ve kırmızı beyazlı ekibimizden ayrılacak olan Emrah Başsan’a taraftarlar “nankör“yakıştırması yaparken, kulübe para kazandırmadan ayrılacak olmasını yakışıksız olarak nitelendirdiler.

Daha önceki sezonlarda ve devre arasında da Galatasaray’ın gündeminde olan Emrah, yüksek bonservisi sebebiyle transfer edilememiş, rakip takımlar tarafından sözleşmesinin bitmesi beklenmişti. 24 yaşındaki oyuncu, mayıs sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemeye yanaşmayarak kulüpten ayrılacağının da sinyalini vermiş oldu.

2011 yılında Pendikspor’dan beş yıllığına Antalyaspor’a transfer edilen Emrah Başsan, Antalyaspor ile beş sezonda 178 maça çıktı ve 38 gol kaydetti. Bu sezon yirmisi Süper Lig, ikisi Türkiye Kupası olmak üzere yirmi maçta forma giyen Emrah Başsan, Antalyaspor formasıyla en son 4-2 kazanılan Galatasaray maçında 22 dakika şans bulmuştu.