Düşmeyi Çalımlayabilecek miyiz

Bu beraberliği Rıza Çalımbay’ın nazarlığı olarak görelim …

Düşmeyi Çalımlayabilecek miyiz
19 Ekim 2016 09:05

7. hafta olmuş bizim takımın topladığı toplam puan üç… Önümüzde Beşiktaş, Aydınspor 1923 ve Kayseri deplasmanları bulunuyor. Kupa maçını es geçelim hadi… Bu sene de Ziraat Türkiye Kupası’ndan vazgeçelim. Yeter ki şu lige tutunalım durumuna getirdiniz bizleri. Lig başlayalı plakamız olmuş. Bizim aldığımız puan üç.

Lig başlayalı galibiyete hasret kaldık. Üç beraberlik (kazara berabere kalmışlığımız var), dört yenilgi… Toplam atılan gol altı, yenilen gol on iki. Artı averajımız bile yok.

Ah nerede vah nerede? Galibiyet nerede?

Nerede geçen sezon Trabzon’a 7 atıp plaka yazdıran takım, nerede yedi haftadır galibiyet bile kazanamayan takım? Nerede geçen sezon ilk yedi hafta giydiği formanın hakkını veren, beş gol atan Eto’o? Nerede bu sezon forma giydiği beş maçta bir gol atan Eto’o?

Ali Şafak Öztürk’ün iyi işler başaracağına inandığım için, çözümü teknik direktörü değiştirmekte bulan yönetimimize içim istemeye istemeye güveniyorum. Rıza Çalımbay’a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Bu beraberlik umarım onun omuzlarında yük olmaz ve bu hafta Beşiktaş deplasmanında sınavını güzel bir şekilde verir de bu hafta yüzümüz güler. Galibiyet hasretimiz biter. Umarım Rıza Çalımbay hocamızla küme düşmeyi çalımlayabiliriz.

Jose Morais beyin kanaması geçirmesine rağmen bu takıma olan ilgisini, bu takımı sahiplenişini unutmak olmaz. Bize vefasızlık yakışmaz. Keşke şartlar daha elverişli olsaydı… Jose ile daha iyi işler başarabileceğimizi hissediyordum. Olmadı hocam. Umarım yolun açık olur.

Bu beraberliği Rıza Çalımbay’ın nazarlığı olarak görelim ve Beşiktaş deplasmanını bekleyelim derim.

O zamana kadar kırmızı beyaz aşkla kalınız.