Dolar 39,5268
Euro 45,3942
Altın 4.301,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 34°C
Açık
Antalya
34°C
Açık
Pts 33°C
Sal 33°C
Çar 34°C
Per 34°C

Doğukan Antalyaspor’a Konuk Oldu

Lösemi hastası Doğukan Kalkanlıoğlu, Antalyaspor’un konuğu oldu…

Doğukan Antalyaspor’a Konuk Oldu
19 Aralık 2017 22:39

Lösemi hastası Doğukan Kalkanlıoğlu, Antalyaspor’un konuğu oldu.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören 14 yaşındaki Doğukan Kalkanlıoğlu, ailesi ve Antalya Kan Gönüllüleri Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (ANTKANDER) yönetici ve üyeleri ile birlikte Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne gelerek ziyarette bulundu.

Kırmızı beyazlı ekibimizin antrenmanını izleyen Doğukan, çalışma bitiminde futbolcular ile tanışarak fotoğraf çektirdi ve oyunculara başarı dileklerinde bulundu.

Zeki Yıldırım, Doğukan’a forma hediye etti. Antalyaspor’un destek ekibi de Doğukan’a futbol topu hediye etti.

ANTKANDER yöneticileri Gamze Hatun Nevruz, Adem Güngör, Halil İbrahim Duygu ve Aydın Özdemir,  başta lösemi hastaları olmak üzere hastanelerdeki hastaların kan bulmakta sıkıntı çektiklerini belirterek, kan ve trombosit bağışı konusunda tüm vatandaşlarımızı daha duyarlı olma çağrısında bulundu.