Detoks Şart

Levent Sağlam yazdı…

Detoks Şart
30 Aralık 2019 08:26

17 hafta sonunda gördük ki, Antalyaspor’da tepeden tırnağa değişim gerekli. Önce mevcut Başkan Ali Şafak Öztürk’ün yönetimdeki arkadaşlarından ne kadar maddi ve manevi fayda gördüğünü sorgulaması gerekir. Bu bir ekip işidir.

Ben, yönetim içinde futboldan anlayan yönetici sayısının az olduğu kanaatindeyim. Böyle olunca da Ali Şafak Öztürk’ün yalnız kaldığını düşünüyorum. Örneğin; özellikle futbol şube sorumlusunun, futbolu ve tribünleri bilen birisinin olması gerekiyor. Ekip halinde gelen teknik kadronun içine dışarıdan arkadaşını sokmanın bedelini, hoca ve futbolcunun ödemesi gibi yanlışların olması, yönetim içinde de eksikliklerin olduğunun işaretidir.

Transfer tutmayabilir ama yapılan transferlerin hiç tutmaması da ilginç değil mi? Bu durumda bu transferleri kim yaptı? Bunu da iyi irdelemek gerekir.

Dünkü Galatasaray maçı öncesi takım kadrosu açıklanınca, kadroda bazı futbolcuların olmadığını gördük. Takım içinde huzuru bozan futbolcuların olduğu duyumlarını almıştık. Devre arası bazı papazların kellesinin alınacağı net bi şekilde belli oldu.

Antalyaspor camiasının rahat bir ikinci yarı yaşaması için beş veya altı futbolcu transfer yapması da gerekli görünüyor. Sayın Ali Şafak Öztürk, tekrar ayağa kalkmak ve bu camianın da tekrar ayağa kalkmasını istiyorsan eğer SİFONA SAĞLAM BAS ki devre arası eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirebilesin.

Detoks şart.