Deniz Kadah’tan Konyaspor Maçı Açıklaması

Antalyaspor’un golcü oyuncusu Deniz Kadah, bu hafta oynanacak A.Konyaspor maçı ve kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu…

Deniz Kadah’tan Konyaspor Maçı Açıklaması
13 Nisan 2018 22:48

Antalyaspor’un golcü oyuncusu Deniz Kadah, bu hafta oynanacak A.Konyaspor maçı ve kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında konuşan Deniz Kadah, son 3 haftada aldıkları galibiyetlerin A.Konyaspor maçı öncesinde kendilerine ilham kaynağı olduğunu söyledi.

Bu maçın camia ve şehir için çok önemli olduğunu belirten Kadah, takım arkadaşlarının ve kendisinin bu maça çok iyi hazırlandıklarını ve galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini vurguladı.

Hamza Hamzaoğlu’nun zor bir dönemde Antalyaspor’a geldiğini ve takımı sürekli motive etmeye çalışarak kaliteli bir ekip olduklarını hatırlattığını söyleyen Deniz Kadah, artık Antalyaspor’un başarılı olması için hiçbir engel bulunmadığını ve alabilecekleri en yüksek puanı alarak Antalyaspor’u ligde bırakmak istediklerini ifade etti.

Takımın kazanmasının kendisinin kişisel performansından daha değerli olduğunu ama bu sezon kendi adına lige iyi başlayamadığını kaydeden 32 yaşındaki forvet, sezon başında geçirdiği ameliyatın ilk 5-6 haftada oynamasını engellediğini ama ben bir golcü olarak yolunun daha bitmediğini ve lig sonuna kadar gol atmaya devam etmek istediğini vurguladı.