Deniz Kadah’tan Antalyaspor Açıklaması

Deniz Kadah, Antalyaspor’a dair de açıklamalarda bulundu …

Deniz Kadah’tan Antalyaspor Açıklaması
4 Kasım 2016 20:47

Antalyaspor’un bu sezonki transferi Deniz Kadah, Transfermarkt.com.tr’ye verdiği röportajda Türkiye serüveni ve Antalyaspor’a dair açıklamalarda bulundu.

Deniz Kadah, yaptığı açıklamada Türkçesini de ilerlettiğini söyledi ve bu konuda çabaladığını söyledi.

Hannover 96 ile Belek’te Çaykur Rizespor ile oynadıkları mücadelenin ardından Rıza Çalımbay’ın yanına geldiğini ve transfer teklifinde bulunduğunu söyleyen Deniz Kadah, Türkiye’de çok sıcak karşılandığını belirtti. İlk geldiğinde iyi bir performans sergilediğini kaydeden Kadah, ikinci sezonunda 13.5 km ile Türkiye liglerinde bir maçta en çok koşan ünvanı aldığını da dile getirdi.

Kadah, Antalyaspor transferine de değinerek, ilk andan son ana kadar Antalyaspor’un çabaladığını, Ali Şafak Öztürk’ün bahsettiği projelerinden etkilendiği için Antalyaspor’u seçtiğini belirtti.

Kadah, kulübün durumuna de değinirken, verdiği röportajda şunları söyledi:

Lige iyi başlayamadığımız bir gerçek. Rıza Çalımbay ile yeni bir hava yakaladık ve inşallah üst sıralara tırmanacağız. Sekiz haftada birçok hata yaptık. Bu hatalar bize birçok puana mal oldu. Şans da yanımızda değildi. Kayserispor galibiyeti camiamıza moral ve güç verdi. Aynı zamanda bize de özgüven aşıladı. İnşallah bu özgüvenle önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar alacağız. Önümüzde üç zorlu maç var. Amacımız her maçı kazanmak olacak. Takım olarak hatalarımızı en aza indirmeliyiz. Hücum hattında üst düzey oyunculara sahibiz fakat dokuz haftada atılan altı gol kimseyi memnun etmemiştir.  Gol yollarında kendimizi geliştirmeliyiz. Muhteşem bir taraftar topluluğuna sahibiz. Geçen seneden daha başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz.

Röportajın tamamına bu linkten ulaşabilirsiniz.