Corendon Airlines, Antalyaspor’a Desteğini Sürdürecek

Corendon Airlines, Türk sporuna katkı sağlamaya devam ediyor.

Corendon Airlines, Antalyaspor’a Desteğini Sürdürecek
22 Ağustos 2024 13:39

Antalya’dan doğan ve uluslararası alanda hizmet veren Corendon Airlines, spor dünyasındaki iş birliklerini güçlendirmeye devam ediyor. Şirket, özellikle Antalya’daki spor kulüplerine verdiği destekle bölge sporunun gelişimine önemli katkılarda bulunuyor.

2019 yılında Antalyaspor ile başlayan forma sponsorluğu iş birliği, şirketin filosundaki bir uçağın Antalyaspor renkleri ve logosu ile giydirilmesiyle yeni bir boyut kazandı. 2022 yılında yapılan stadyum isim sponsorluğu anlaşmasıyla bu destek daha da pekişti. Corendon Airlines, Corendon Airlines Park’ta düzenlenen Fan Zone etkinlikleri ile taraftarlara unutulmaz deneyimler sunarak, sporseverlerin desteğini artırıyor.

Corendon Airlines, spor ekonomisinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Türkiye ve uluslararası alanda spor kulüpleri, sporcular ve organizasyonlarla yeni iş birlikleri kurmayı hedefliyor. Şirket, sporun çeşitli dallarındaki desteğini sürdüreceğini vurguluyor.

Yerel spor kulüplerine verdiği bu güçlü destekle Antalya’nın ve Türkiye’nin spor alanındaki değerlerini ön plana çıkarmaya devam eden Corendon Airlines, sporun yaygınlaştırılması ve gelişimine katkıda bulunmayı sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.