Çok Şükür

Bugünkü oyunu geçen haftalar neden oynamadık veya oynayamadık bilmiyorum ama yüzümüzün güldüğü bir hafta sonu geçirecek olmak harika …

Çok Şükür
25 Ekim 2017 07:59

Sonunda! Sonunda rakip kötü, biz iyiydik. Sonunda gerçek Antalyaspor’u izledik. Sonunda hak ettiğimizi aldık. Sonunda… Sonunda be sonunda!

Bir oh deme zamanı gelmişti artık. Bugünkü oyunu geçen haftalar neden oynamadık veya oynayamadık bilmiyorum ama yüzümüzün güldüğü bir hafta sonu geçirecek olmak harika.

Maçta oldukça hırslıydık, baskıcıydık, isabetliydik. Eto’o’nun kaleyi direkt gören ve kaçan vuruşu dışında şanslıydık da. Kasımpaşa’nın on kişi kalması da ikinci golü bulmamızı ve gol attırmamamızı kolaylaştırdı. Saç baş yolmadan bir maç izledik şükür…

Bir ara televizyonda Nasri’ye top geldikçe yuhlandığını duyduk. Sebebini bilmiyorum ama sanki o zamandan sonra daha iyi koştu. Topçu küstürülmeden arada kendine gelmesi için tribünler kendini hatırlatmalı bence de böyle.

Bir de Nazım ilk maçına çıktı ve bence çok iyi koştu. Daha sık denenebilir maçlarda..

Haftaya Bursaspor karşısında deplasmanda oynayacağız. Taraftarlar açısından sıkıntısız bir deplasman olur umarım. Ayrıca bu maçtaki performansın sürdürülmesi galibiyet kovalamak açısından iyi olacaktır.

Eto’o’nun da gerçek performansını izlemek istiyorum artık. Geçen sezon gol krallığına oynarken bu sezon henüz üçüncü golünü attı. Daha fazla gol ve asist şanına yakışır şekilde futbolla bizi de üstlere taşısın artık.

Geçen hafta yerin dibine soktum takımı çünkü alamadığımız galibiyetler, bir türlü hakkını veremediğimiz oyun… Canımıza tak etmişti. Bu hafta oldu artık. Umarım takım bu tempoyu unutmaz ve dönüm noktası olan maçımız bu maç olur.

Yalan dünyanın koşturmacasında, Antalyaspor aşkına bir de dert ekleyip mücadele eden Mevlüt kardeşimizi kaybettik. Kendisiyle hiç tanışamadım ama hep dualarımdaydı. Üzücü haberini alınca geçmedi gün… Mekânı cennet olsun. Allah sevdiklerine sabır versin. Antalyaspor tribünleri seni hep güzel hatırlayacak Mevlüt Toklu…

 

 

 

 

ETİKETLER: