Club Deportivo Mac Allister Takımından Ziyaret

Club Deportivo Mac Allister Kulübü Başkanı Carlos Mac Allister, Antalya’da seminer verecek.

Club Deportivo Mac Allister Takımından Ziyaret
18 Ağustos 2022 00:01

Başkan Av. Aziz Çetin, Asbaşkan Emrah Çelik ve Başkan Danışmanı Ferda Ramanlı’nın 2021 yılı Aralık ayında ziyaret ettiği Arjantin’in Club Deportivo Mac Allister kulübünün başkanı Carlos Mac Allister iade-i ziyaret yaparak Antalyaspor’un misafiri oldu. Bugün Atilla Vehbi Konuk Tesislerine gelerek Başkan Av. Aziz Çetin, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Başkan Danışmanı Ferda Ramanlı ve Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Planlama Departmanı Koordinatörü Erdem Erdal ile bir görüşme gerçekleştiren Mac Allister, tesisleri gezdi ve takımımızın akşam yapılan antrenmanını yakından takip etti.

Başta Arjantin olmak üzere tüm dünyaya futbolcu yetiştiren en önemli kulüplerden biri olarak bilinen Club Deportivo Mac Allister’ın başkanı Carlos Mac Allister, 19 Ağustos Cuma günü de bir seminer verecek. Antalyaspor altyapısındaki tüm antrenörlerin yanı sıra Mac Allister’in deneyimlerinden faydalanmak isteyen Antalya ve bölgedeki tüm antrenörlere açık olacak seminer, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri Suphi Türel Kongre Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak.

Ülkesinde Argentinos Juniors, Boca Juniors, Racing Club ve Ferro Carril Oeste kulüplerinde futbol oynayan, Arjantin Milli Takımının formasını da terleten Carlos Mac Allister, futbolu bıraktıktan sonra kardeşi Patricio Mac Allister ile birlikte kurduğu Club Deportivo Mac Allister takımı ile Arjantin ve dünya futboluna genç yetenekler yetiştiren bir kulüp misyonu ile çok sayıda yeteneğin ortaya çıkmasını sağladı. Dünya futbolunda bu yönüyle iyi tanınan bir kulüp yapısını oluşturan Carlos Mac Allister futbolcu gelişimi üzerine bir otorite olarak da biliniyor.