Minik Akrepler Rakip Tanımadı

Antalyaspor cimnastik takımı, Minikler Cimnastik İl Birinciliği müsabakalarında zirveyi kimseye bırakmadı.

Minik Akrepler Rakip Tanımadı
3 Haziran 2024 18:41

Türkiye Cimnastik Federasyonu Antalya İl Temsilciliği tarafından organize edilen Minikler Cimnastik İl Birinciliği Müsabakaları 3 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşti. Müsabakalarda podyuma çıkan Antalyaspor’un minik cimnastikçileri topladıkları puanlarla yivli minareli armalarını grup serisi ve kulüpler kategorilerinde ayrı ayrı birinciliğe taşırlarken; bireysel olarak da kürsüyü doldurarak zirveyi kimseye bırakmadılar.

İbrahim Çolak Spor Salonunda 33 minik sporcunun kıyasıya puan mücadelesi verdiği müsabakalara takım antrenörleri Merve Kahraman Sukic, Evgenia Gemici ve Ludmila Sert ile birlikte katılan Antalyasporlu sporculardan Ela Sert bireysel olarak topladığı puanlarla birinci sıraya yerleşirken takım arkadaşları Avelina Levchenko ikinci, Lidya Akkız ve Sofia Elif üçüncü olarak hemen arkasında yer aldılar. Öte yandan yarışmada yer alan bir diğer minik Antalyasporlu Melisa Çankaya ise dördüncü sıraya adını yazdırarak takımının yükselen form durumunun altını çizmiş oldu.

Toplam 8 kulübün rekabet ettiği organizasyonda akrepler ortaya koydukları performans ile Grup Serisini de en ön sırada tamamlarken tüm bu başarıların doğal bir sonucu olarak Kulüpler sıralamasında da Antalyaspor’u en yukarıya taşıdılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.