Cimnastikçilerden 2023’e Veda

Antalyaspor cimnastik takımı, yıl sonu gösterisi ile birlikte 2023’e veda etti.

Cimnastikçilerden 2023’e Veda
26 Aralık 2023 12:27

Antalyaspor cimnastik takımı, spor okulu öğrencileri, antrenörler ve sporcu ailelerinin katıldığı yıl sonu gösterisi ile birlikte 2023’e veda etti. Farklı yaş kategorilerinden cimnastikçilerin gruplar halinde ve bireysel olarak sahne aldığı gösteri Muratpaşa Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Kırmızı beyazlı takımımızın artık geleneksel hale gelen yıl sonu gösterisi bu sene 24 Aralık 2023 tarihinde sahnelendi. Cimnastik takımından ve cimnastik spor okullarından 120’yi aşkın sporcu ve öğrencinin antrenörlerinin gözetiminde katılım sağladığı gösteride cimnastikçiler farklı kostümler ve aksesuarlar eşliğinde hazırladıkları müzikli koreografileri cimnastik sporu ile harmanlayarak keyifli bir sunum gerçekleştirdi.

Yapılan gösterilerin ardından spor okulları öğrencilerine ve 2023 içerisinde katıldıkları yarışlardan başarılarla ayrılan sporcu ve antrenörlere isimlerine özel olarak hazırlanan katılım ve teşekkür belgeleri, plaketler ayrıca bunlar birlikte çeşitli yeni yıl hediyeleri takdim edildi. Belge, plaket ve hediyelerin sunulmasının ardından yaklaşık 1,5 saat süren etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.