Antalyaspor Madalyayla Tamamladı

Antalyaspor, bugün Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda düzenlenen Antalya Okul Sporları Organizasyonu Ritmik Cimnastik müsabakalarında yarıştığı her kategoride dereceyle ayrıldı…

Antalyaspor Madalyayla Tamamladı
17 Ocak 2018 21:39

Antalyaspor, bugün Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda düzenlenen Antalya Okul Sporları Organizasyonu Ritmik Cimnastik müsabakalarında her kategoride dereceyle ayrılmayı başardı.

2010-2011 doğumlu sporculardan oluşan Minikler B Kategorisinde 56 sporcu yarıştı. Bu kategoride Alisa Akhun birinci, Derin Tekinarslan ve Ayşe Nisa Dağ sekizinci, İrem Göçer dokuzuncu ve Ceylin Kotil on birinci oldu.

Takım sıralamasında ise Elvin Altun ikinci, Ceylan Kotil ve Zehra İrem Göçen üçüncü, Derin Tekinarslan ve Deren Tekinarslan dördüncü oldu.

2007-2008 ve 2009 doğumlulardan oluşan Minikler A Kategorisi müsabakalarında ise 55 sporcu kıyasıya mücadele verdi. Kızlarımız, bu kategoride de derece alırken; Milana Rachenkov birinci, Miray Sarı üçüncü, Bengisu Bakırcı beşinci, Rengin Zengin dokuzuncu ve Yasemin Akhun on birinci oldu.

Takım sıralasında Milana Rachenkov birinci, Rengin Zengin üçüncü oldu.

2006 doğumlu yarışmacılarda da  Antalyasporlu sporcular organizasyona damga vurdu. 27 yarışmacının katıldığı Küçükler Kategorisinde Melisa Sert birinci, Elif Sarıoğlu üçüncü oldu. Takım sıralamasında ise zirve Melisa Sert’e ait oldu.

2004 ve 2005 doğumluların oluşturduğu ve 14 sporcunun yarıştığı organizasyonda Nilgün Sarıoğlu ikincilikle tamamladı.

SadeceAntalyaspor Ailesi olarak bu başarıda başta antrenörlerimiz Merve Kahraman Sukic, Pınar Akılveren, Luidmila Sert ve Tatyana Taş ve sporcularımız olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ederiz.