Ceylan: “Düşme Hattından Uzaklaşmak İstiyoruz”

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, T.Konyaspor ve Fenerbahçe maçları hakkında açıklamalarda bulundu…

Ceylan: “Düşme Hattından Uzaklaşmak İstiyoruz”
2 Şubat 2016 14:20

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, T.Konyaspor ve Fenerbahçe maçları hakkında açıklamalarda bulundu. Antalya’da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finaline çıkmayı amaçladıklarını söyleyen Ceylan, talihsiz bir şekilde kupaya veda etmenin üzüntüsü yaşadıklarını açıkladı.

Takımın turu geçmek için çalışıp motive olduğuna değinen Hasan Ali Ceylan, “Sahada futbolcularımız gerekli mücadeleyi göstermesine rağmen, tehlike oluşturacak atakları yapamadık. Karşılaşmada zaman zaman bu noktada zorlandık. Maçın sonlarına doğru yediğimiz talihsiz bir golle kupaya veda ettik. Bundan sonra hedefimiz lig olacak. Düşme hattından uzaklaşmak istiyoruz. Alacağımız puan ya da puanlarla bulunduğumuz yerden çok daha iyi yerde ligi bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Kupadan elenme ve ligde alınan başarısız sonuçları yönetim kurulu olarak değerlendirdiklerini belirten Ceylan, 5 Şubat Cuma günü karşılaşacakları Fenerbahçe karşısında Türkiye’nin en iyi ve en güçlü takımlarından biriyle oynayacaklarını kaydetti.

Futbolcuların da bunun bilincinde olduğunu aktaran Hasan Ali Ceylan, bütün takımın elinden gelenin en iyisini yaparak taraftarlarına güzel bir oyunun yanında puan veya puanlar vermek istediklerini ifade etti. Antalyaspor olarak bunu yapabilecek güçleri olduğunu vurgulayan Ceylan, herkesin mutlu olacağı bir sonuç almayı umduklarını söyledi.