Çalımbay’dan Eto’o Transferine Veto

Rıza Çalımbay, gerçekleştirdiği haftalık olağan toplantısında Eto’o transferine dair açıklamalarda bulundu …

Çalımbay’dan Eto’o Transferine Veto
29 Kasım 2016 12:41

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, gerçekleştirdiği haftalık olağan toplantısında Eto’o transferine dair açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay, Samuel Eto’o’nun Trabzonspor’un gündeminde olduğu sorusuna kendilerine ya da Antalyaspor yönetimine gelen bir şey olmadığını belirtti. Salı günü Ali Şafak Öztürk ile oturup konuştuklarını fakat şu anda öyle bir şey olmadığını belirten Çalımbay, “Bunlar basında çıkan şeyler. Herhangi bir teklif olmadığı için cevap vermeye de gerek yok.” dedi.

Eto’o’nun geçtiğimiz sezon ve bu sezonki performansları arasındaki farka değinen Çalımbay, sözlerini şöyle noktaladı:

Eto’o bu sene net bir şekilde lige hazırlanmamış. Sezon başında Beşiktaş olayı çıkınca kendisi de Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediği için net bir şekilde gitmek istediğini söyledi. Bu olmayınca tekrar takımına döndü. Sezon başı antrenmanlarını istediği gibi yapmadı. Sonra kadro dışı kaldı. İstediği kadar çalışsa da tek başına çalıştığında takımdaki performansını yakalaması çok zor. Kopukluk oradan kaynaklandı. Biz geldiğimiz günden beri Eto’o çok iyi çalışıyor. İyi bir profesyonel ve iyi bir lider. Takımına da sahip çıkıyor.