Çalımbay Hedefini Açıkladı

Rıza Çalımbay, zor durumdan kurtulmak için gösterdikleri çabadan daha fazlasını kalan maçlarda göstermeye çalışacaklarını söyledi …

Çalımbay Hedefini Açıkladı
23 Şubat 2017 14:22

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, zor durumdan kurtulmak için gösterdikleri çabadan daha fazlasını kalan maçlarda göstermeye çalışacaklarını söyledi.

Ligdeki çıkışlarını sezon sonuna kadar sürdürmek istediklerini belirten Rıza Çalımbay, yepyeni bir periyota gireceklerini ve bu periyotta Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Rizespor ve Beşiktaş gibi çok kritik ve belirleyici maçlar oynayacaklarını söyledi.

Tek korkusunun Konyaspor maçında yaşadığı sıkıntıların devam etmesi olduğunun altını çizen Çalımbay, Yekta, Diego ve El Kabir’in sakatlığı, Motta’nın ise ailevi sebeplerden ötürü ülkesinde olması gibi aksaklıkların kendilerini olumsuz etkilediğini ifade etti.

Ligi ilk 10 içerisinde bitirmek istediklerini vurgulayan deneyimli teknik adam,  “Oyuncu arkadaşlarımdan memnunum. Çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Hiçbir şeye bakmadan, konuşmalara bakmadan kendi işimize bakmamız gerek. Daha yolumuz uzun. Çok kritik maçlarımız var. Bu maçlara daha iyi hazırlanmalıyız. Bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tabii ki yönetimin ve taraftarın desteği çok önemli.” diyerek sözlerini noktaladı.