Çalımbay Farkı

Rıza Hoca geldiğinden beridir herkes takımdaki değişimin farkına varmıştır sanırım …

Çalımbay Farkı
23 Kasım 2016 08:55

Rıza Hoca geldiğinden beridir herkes takımdaki değişimin farkına varmıştır sanırım. Gün geçtikçe kazanamayan, özgüveni az ve mücadele seviyesi düşük takımdan nerelere geldik. Hoca geldikten bir veya iki hafta sonra takımın doğru yolda olduğunu, takım ile hocaya destek olunursa bu takımın daha iyi yerlere  geleceğini yazmıştım nitekim öyle de oldu.

Antalyaspor camiası birlik ve beraberlik içerisinde oldu mu altından kalkmayacağı hiç bir şey yoktur. Bunu bir kez daha kanıtlamış olduk. Takım oyun anlamında iyi değildi belki ama Trabzon gibi zorlu bir deplasmandan puan çıkartıyorsa geldiği seviyeyi siz düşünün. Sahada verilen mücadeleyi herkes görmüştür. Canını dişine takan bir takım vardı. Kaleci Ferhat Kaplan, sergilediği performansla hepimizi şaşırttı ve yaptığı kurtarışlarla galibiyette önemli rol oynadı. Eto’o sahada yoksa eğer bu takımın penaltıcısı Danilo’dur. Neden Diego penaltıyı kullandı anlam veremedim. Rıza Hocayı anlamsız yere eleştirenler vardı, onlara en güzel cevabı üç haftada aldığı üç galibiyetle vermiş oldu. En önemli şey de bu galibiyetlerin ikisinin deplasmanda olması oldu. Eto’o’nun yokluğunu hissettik açıkçası, ileride top tutamadık. Bu da baskı yememize neden oldu. Her şeye rağmen kazanmasını bildik. Önemli olan da buydu zaten.

Taraftardan bahsetmeden geçemeyeceğim. Taraftar yine üstüne düşeni fazlasıyla yapmaya devam ediyor. Git-gel yaklaşık 3.000 kilometre ve pazartesi günü olmasına rağmen 150 kadar Antalyaspor sevdalısı deplasmanda takımı yalnız bırakmadı.

İyi bir hava yakaladık. Önümüzde Adanaspor maçı var, şimdi bu maça konsantre olmalıyız. Alt sıralardan kurtulma adına kritik bir maç ve galibiyetten başka şansımız yok. Bilet fiyatları gayet uygun. Herkes üstüne düşeni yapıp cumartesi akşamı statta yerini almalı.

Başka Antalyaspor yok! Hep destek tam destek.