Çalımbay Aatıf’ı İstiyor

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Fenerbahçe’nin yıldız isimlerinden Aatif’ı takımında görmek istediğini açıkladı …

Çalımbay Aatıf’ı İstiyor
5 Haziran 2017 20:31

Lig Radyo’da Mixed Zone programına konuşan Rıza Çalımbay, Fenerbahçe’den eski oyuncusu Aatıf’ı Antalyaspor’a kazandırmak istediğini belirtti.

Söze sezon değerlendirmesiyle başlayan Çalımbay, göreve geldikleri zaman Rizespor ile berabere kaldıklarını sonrasında ise Beşiktaş’a yenildiklerini fakat o gece başarıyı hissetiğini belirtti.

Avrupa’ya gitmek için de her şeyi yaptıklarını belirten Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Son 4 maçımızı kazanmamız gerekiyordu, bunu başardık. Takım olarak çok iyi bir uyum yakaladık. Beşinci bitirdik ama Başakşehir kazanamadığı için UEFA’ya gidemedik. Şansal Abi ayrılık iddiasını nereden duydu bilmiyorum ama benim sözleşmem devam ediyor. Burada gayet mutluyum, sezon bitti hala Antalya’dayım ve transferler için çalışıyoruz. Ayrılık falan yok.

Yekta’nın kontratına da değinen başarılı çalıştırıcı, sözleşmesini uzatmayı istediklerini fakat zaten Yekta’nın sözleşmesinde yer alan bir maddeden ötürü otomatik uzadığınıbunun da kendilerini çok memnun ettiğini aktardı.

Transferlere de değinen Çalımbay, Aatıf’ı Türkiye’yeye kendisinin getirdiğini ve yeni sezonda oyuncuyu Antalyaspor kadrosunda görmek istediğini söyledi. Yine Kasımpaşa’dan Castro ve Titi isimlerinde de beklemede olduklarını kaydeden Çalımbay, oyuncuların önce kulüpleriyle görüşmeleri gerektiğini, kulüpleriyle anlaşamadıkları takdirde devreye girebileceklerini dile getirdi.