Yekta: “Hedefleri Bulunan Bir Camiayız”

Yekta Kurtuluş, yaptığı açıklamada hedeflerinin zor olsa da Şampiyonlar Ligi olduğunu dile getirdi …

Yekta: “Hedefleri Bulunan Bir Camiayız”
11 Ocak 2017 09:10

Antalyaspor’un deneyimli oyuncusu Yekta Kurtuluş, yaptığı açıklamada hedeflerinin zor olsa da Şampiyonlar Ligi olduğunu dile getirdi.

Rıza Çalımbay’ın takımın başına gelmesinin ardından ayağa kalktıklarını dile getiren Yekta, sezon başında istedikleri futbolu yansıtamadıklarının altını çizdi. Çalımbay ile birlikte işlerin değiştiğini söyleyen deneyimli oyuncu, ikinci yarının başından itibaren güzel performanslarını sürdürerek Avrupa’ya gitmek istediklerini söyledi. 

Takımın amacının UEFA Kupası ya da zor olsa da Şampiyonlar Ligi olduğunu aktaran Yekta, Antalyaspor’un hedeflerinin gitgide büyüdüğünü ve gelecek sezon daha farklı hedefler için mücadele eden Antalyaspor kadrosunda bulunarak, bu hedeflerin içinde olmak istediğini söyledi.

Fenerbahçe maçında attığı gole de değinen Yekta, şunları söyledi:

“O maçta rakibin kim olduğu önemli değildi. Attığım golle maçı kazandık. Fenerbahçe’ye golü Galatasaray forması ile atsaydım tabi ki daha farklı olurdu. Duygusu da başka olurdu. Antalyaspor forması ile attığım için rakip çok önemli değildi. Önemli olan 3 puandı.”