Büyük Antalyaspor Derneği’nden Uzlaşma Çağrısı

Büyük Antalyaspor Derneği, alınan genel kurul kararına yönelik bir basın açıklaması yayınladı …

Büyük Antalyaspor Derneği’nden Uzlaşma Çağrısı
16 Kasım 2017 19:04

Büyük Antalyaspor Derneği, alınan genel kurul kararına yönelik bir basın açıklaması yayınlayarak, alınan bu kararın kendilerini ve Antalyaspor’a gönül verenleri üzdüğünü söyledi.

Ali Şafak Öztürk’ün aldığı kararın kulübün menfaatlerini düşünerek aldığını düşünmediklerini belirten Büyük Antalyaspor Derneği, zamanlama açısından son derece yanlış olan bu kararın kulübün misyon ve vizyonuna zarar vereceğini savundu. Ayrıca en büyük arzularının kalıcı gelirlere sahip, güçlü ve şeffaf bir Antalyaspor olduğunun altını çizen dernek yönetimi,  uzaklaştırıcı değil uzlaşmacı bir tavır alınmasından yana olduklarını dile getirdi.

Büyük Antalyaspor Derneği tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Değerli  Antalyaspor Camiası bilindiği üzere, Antalyaspor A.Ş. Başkanı  Sayın Ali Şafak Öztürk dün yapmış olduğu basın toplantısında seçimli olağanüstü genel kurul kararı almıştır.

Antalyasporumuz için son derece hassas ve gelecek planlamaları yapılan süreçte başkanımızın bu kararı bizleri ve kırmızı beyazlı renklere gönül verenleri üzmüştür.

Sezon başı konulan hedefler ve yapılan transferler doğrultusunda Antalyasporumuz ligde fırtınalar estirmesi gerekirken alınan bu karar şok etkisi yaratmıştır.

Sayın Ali Şafak Öztürk ün bu kararı kulübümüzün maddi ve manevi menfaatlerini düşünerek aldığını düşünmüyoruz.

Zamanlama açısından son derece yanlış olan genel kurul kararının vizyon  ve misyon olarak kulübümüze zarar vereceğine inanmaktayız.

Sayın Başkanın seçimli genel kuruldan bırakarak değil yenilenerek,hatalardan ve yanlışlardan ders alarak çıkması temennimizdir.

Kendi ayakları üzerinde duran kalıcı gelirlere sahip güçlü ve şeffaf bir Antalyaspor  tabii ki en büyük arzumuzdur.

Ancak,bu tablonun oluşabilmesi için yapılan çalışmaların “Siyaset üstü Antalyaspor”  kavramına zarar vermeden yapılması camia olmanın en büyük gereksiminidir.

Uzaklaştırıcı değil uzlaştırıcı bir dil kullanılması hepimizin gözbebeği ve değeri Antalyasporumuz için elzem olduğu  gerçeğinden yola çıkarak Büyük Antalyaspor’un hep birlikte inşa edilmesi  bütün paydaşların asli görevidir.

Av. Aziz Çetin

Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı