Büyük Antalyaspor Derneği’nden Tepki

Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Av. Aziz Çetin, Antalyaspor taraftarının maç öncesi stadyum girişlerinde maruz kaldığı çağ dışı aramalara tepki gösterdi …

Büyük Antalyaspor Derneği’nden Tepki
16 Ekim 2017 15:01

Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Av. Aziz Çetin, Antalyaspor taraftarının maç öncesi stadyum girişlerinde maruz kaldığı çağ dışı aramalara tepki gösterdi.

Geçen sezon sonu TFF 1. Lig Playoff Finali’nde oynanan Göztepe – Eskişehirspor mücadelesinde saha içi ve saha dışı olaylarda yaşanan güvenlik zaafiyetinin cezasının Antalyaspor taraftarına kesilmeye çalışılmasını kabul etmeyeceklerini söyleyen Aziz Çetin, iki senedir artan seyirci sayısına rağmen taraftarların münferit olaylar hariç hiçbir müspet olay içinde olmadığını, sahaya yabancı ya da yanıcı madde atmadığını, kötü tezahüratta bulunmadığını, takımının olumsuz sonuçlar aldığı haftalarda dahi desteklerini esirgemediğini dile getirirken, “Cefakar ve vefakar taraftarın stadyum girişlerinde maruz kaldığı çağdışı aramalarda art niyet ararız.” dedi.

Antalyaspor yönetiminin de taraftarının bunca süredir yaşadığı bu olumsuz duruma reaksiyon göstermemesine de anlam veremiyoruz.” diyen Aziz Çetin, Antalyaspor A.Ş. yönetiminin gerekli merciler ile görüşerek Türkiye’nin  hiçbir stadyumunda bu kadar taraftarı rencide eden, bebek biberonu bile almayan, çocuk ve kadınlara rahatsızlık verecek kadar sıkılaştırılan aramaların belirli ve kararında bir düzene getirilmesi için gerekli görüşmeler yapılmasını talep etti.

Antalyaspor taraftarlarının bu uygulamalar ile stadyum ve takımından uzak kalmasının mümkün olmadığını beyan eden Aziz Çetin, “Takımımızın desteğe en çok ihtiyacı olduğu maç Kasımpaşa maçıdır. Bizler, tüm olumsuzluklara rağmen takımımızı son dakikaya kadar desteklemeye devam edeceğiz.” diyerek konuşmasını noktaladı.