Bülent Korkmaz İmzayı Attı

Antalyasporun yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, bugün sözleşme imzaladı.

Bülent Korkmaz İmzayı Attı
13 Haziran 2018 11:39

Antalyaspor’un yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde kırmızı-beyazlı sözleşmenin altına imzasını attı.

İmza töreninde konuşan Cihan Bulut, Bülent Korkmaz’ın yönetim kurulu üyelerinin oy birliğiyle aldığı karar sonrasında göreve getirildiğini belirtti.

Toplantıda konuşan basın sözcüsü Cumhur Arıcı ise Bülent Korkmaz’ın futbolculuk dönemine vurgu yaparken, “Kendisi ftbolculuk döneminde centilmenliği ve hırsı ile Türk halkının gönlünde taht kurmuş bir oyuncu. İnşallah burada da kendisi gibi başarılı, mücadele gücü yüksek bir takım yaratacaktır.” dedi.

1+1 yıllığına Antalyaspor ile anlaşmaya varan Bülent Korkmaz ise imza töreninde yaptığı konuşmada Antalyaspor’a geldiği için ekibinin ve kendisinin çok mutlu olduğunu, amaçlarının geçen sezonki sıkıntıları yaşamamak vurguladı. Isıran ve savaşan bir takım yaratmak ve eksikleri görmek için üç gündür çalıştığını sözlerine ekleyen Bülent Korkmaz, doğru bir transfer politikasına ihtiyaç olduğunu söyledi.

Öte yandan transfer hakkında da açıklamada bulunan Bülent Korkmaz, öncelikli ihtiyaçlarının sol bek olduğunu, bu ihtiyacı gidermek için araştırma yaptıklarını dile getirdi. Basın mensupları ve tüm Antalya’nın kuracakları takımın bir parçası olacağına da dikkat çeken Korkmaz, el birliğiyle kırmızı-beyazlıları hak ettikleri yere taşıyacaklarını aktardı.