Bugünü Antalyaspor Günü İlan Edin

Bugün planlarınızı Antalyaspor’a göre yapın …

Bugünü Antalyaspor Günü İlan Edin
5 Kasım 2016 10:00

Bugün planlarınızı Antalyaspor’a göre yapın. Cumartesi günü 13.30 – 21.00 saatleri arasına Antalyaspor’u yazın.

Antalyaspor, bugün Antalya’daki ilk randevusuna U21 Takımı ile çıkacak. U21 Ligi’nde zirve mücadelesi veren ve 19 puanla 4. sırada bulunan Antalyaspor’un gençleri, Hasan Subaşı Tesisleri’nde 22 puanla lider durumda bulunan Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. 

Antalyaspor’un ikinci mücadelesi Hasan Subaşı Tesisleri’ne beş dakikalık yürüme mesafesinde olan yeni yapılan 10.000 kişilik Kapalı Spor Salonu’nda olacak. Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne bu sene dahil olan ve ligde ikide iki yaparak başlayarak zirveye yerleşen basketbol takımımız, saat 16.00’da burada beşinci sırada bulunan Artvin Belediye ile karşılaşacak. Mücadele tüm basketbolseverler için ücretsiz.

Basketbol maçının bitiminde ise bizi Antalyasporumuzun futbol müsabakası bekleyecek. Maçın ardından hemen yan tarafta yer Antalya Arena’ya gidebilir, kırmızı beyazlı ekibimizin ligde Gençlerbirliği ile oynayacağı önemli randevuda siz de Antalya Arena’da yerinizi alabilirsiniz. Mücadelenin biletleri ise 5 TL, 10 TL ve 20 TL olarak belirlendi.  

Haydi Antalyalılar, haydi Antalyaspor sevdalıları!  Bu şehirde yaşayanlar, takımlarımıza destek olsun ve hiçbir branşta Antalyaspor’u yalnız bırakmasın.

Cumartesi günü Antalyaspor olsun, cumartesi gününüz Antalyaspor ile dolsun.