Bu Taraftarın Hakkı Ödenmez

Taraftarlarımıza ne desem ne yazsam… Destan yazmaya devam ediyorlar. Artık top yönetimde …

Bu Taraftarın Hakkı Ödenmez
6 Aralık 2016 09:29

Başakşehir, Beşiktaş’a karşı bile bu kadar aciz duruma düşmemiştir. Dört haftadır üst üste alınan seri galibiyetler takımımızın özgüvenini üst seviyeye çıkartmış.

Geçen haftalarda yazmıştım, takım sert savunma yapıyor. Ceza sahasına mümkün olduğunca rakip takım futbolcularını sokmuyorlar. Rıza Hocamız kısıtlı bir kadro ile oynuyor. Şu anda 15 kişilik bir kadromuz var desek yeridir. Futbolcu kardeşlerim de öyle özverili oynuyorlar ki “Helal olsun“dan başka ne diyeceğimi bilemiyorum.

Taraftarlarımıza ne desem ne yazsam… Destan yazmaya devam ediyorlar. Artık top yönetimde. İlçeleri hareketlendirme vakti geldi. Siyaset üstü olan Antalyasporumuz, Büyükşehir Belediye Meclisi’ne yazılı başvuruda bulunarak kendi sahamızda oynayacağımız gündüz maçlarına İlçe Belediyelerin katkılarıyla Antalya Arena’ya otobüsler kaldırabilir. Okul Tribünü ve Çocuk Tribünü oluşturarak Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar olan sınırlarımızdaki ilçe okullarından maça otobüs kaldırılabilir. Gelen öğrenci kardeşlerimize Antalyaspor atkısı hediye eder isek önümüzdeki beş yıl içinde bunun semeresini alabiliriz.  Bu konudaki organizasyon için yönetimimiz şimdiden planlamasını yapıp ikinci yarıdaki maçlarda bunu uygulamalı. Bu konuda 07 Gençlik grubu olarak yönetime dilekçemizi verdik, dikkate alırlar mı, bu yönetimin bakış açısına bağlı.

Bu kampanyaya Antalyamızdaki Belediyeler ve Milli Eğitim de öğrencilere Passolig çıkartarak katkı koyabilir. Yönetimimiz biletleri zaten yükler. İlçe Belediyeleri de okullara Antalyaspor atkısı dağıtarak Antalyaspor’a taraftar çekme konusunda geleceğe yönelik katkıda bulunabilir. Antalyaspor ve Belediyeler Eto’o ürünlerini okullara götürsün, Eto’o’yu panellere götürsün.

Bu konulara değinmemin en büyük sebebi maçtan sonra yaşamış olduğum bir olay… Maçtan sonra oturup balkonda çay içmek istedim. O sırada yan sitenin bahçesinden yükselen ses beni gururlandırdı. Yaşları 10 bile olmayan çocuklar, top oynarken “Antalyasporumuz bu hafta da yenilmedi, Eto’o Abi iki gol attı” diye kendi aralarında konuşmaları beni gururlandırdı.

Artık yönetim bu olaya bir el atmalı. Antalyaspor ile yanıp tutuşan genç ve çocuklarımızı stadyuma taşımalı ya da taşıttırmalı.

Uğurlu stadyumumuz olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda 905 dakika susmadan takımımıza destek veren arma sevdalılarının yaptığı tezahürat gibi:

İnandık yürekten düştük yine peşine
 Şampiyonluk gelsin bu sene
 Hasret bitsin biz de uçalım Avrupa’ya
 Ölümüne saldır Antalya