Bu Takım Üst Sıraya Çıkacak

. Göztepe gibi çok formda olan bir rakip ile oynadığımız maçta çok kötü oynadığımızı düşünmüyorum …

Bu Takım Üst Sıraya Çıkacak
18 Ekim 2017 07:58

Yeni hocamızla takımın nasıl bir yol alacağını merakla bekliyorduk. Göztepe gibi çok formda olan bir rakip ile oynadığımız maçta çok kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Maça da kötü başlamamıştık. Menez’in yaptığı pas hatasıyla geriye düştük. Bir de talihsiz bir gol yiyerek 2-0 geriye düştük. Toparlanmaya çalıştık, golü de bulduk. Bize ve takıma motivasyon oldu ancak maalesef Sandro’nun rakibe saçmasapan girmesinden ötürü on kişi kaldık. Burada Rıza Çalımbay’ın Sandro hakkında yaptığı “Sandro zaten son anda geldi. Oyuncuları dahi tanımıyor. Sadece daha önceden Brezilya’dan arkadaş olduğu oyuncular var. Onun için de onlara bir zaman gerekiyor. Onun oyun tarzı agresif ama Türkiye’yi öğrenecek. Böyle oynarsa her maç atılır” açıklaması geldi.

Maç içinde çok fazla pas hataları yapıldı. Yeni hocamız bana umut veriyor. Oyncu değişikliklerini de çok doğru buluyorum. Hırslı, istekli ve başarıya da aç bir hoca olması ayrı bir avantaj. Ayrıca uzun süre on kişi oynamamıza rağmen oyuncularımızın mücadelesi ve hırsı beni umutlandırdı. On kişi olmamıza rağmen bunu hiç hissettirmediler, hatta Göztepe’yi zorladığımızı düşünüyorum.

Menez ve Nasri rakibe pres yapmalıdır. Geçen sezon Deniz ve Mbilla yapıyordu bunu. Eto’o da daha etkiliydi. Şimdi ise Maicon ve Eto’o haricinde rakibe pres yapan yok. Eğer olmadı ise Menez’i yedek bırakıp Deniz’i geçen sezondaki gibi Eto’o’nun arkasına koyup, Nasri’yi de kanada çekmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Hiçbir şey istediğimiz, beklediğimiz ve hayal ettiğimiz gibi gitmiyor. Ama her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum. Takıma, Ali Şafak Öztürk’e, hocamıza güveniyorum. Kasımpaşa ile oynayacağımız iç saha maçında üç puan alıp çıkışa geçeceğiz.