Bu Sessizlik Neden Başkan

Yine bir İstanbul deplasmanı ve yine bir hakem faciası …

Bu Sessizlik Neden Başkan
25 Ekim 2016 09:25

Yine bir İstanbul deplasmanı ve yine bir hakem faciası…

Maç öncesine gidelim. Son sıradayız ve galibiyetimiz yok ama bu taraftar yine üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. 750 km yol ve 80 TL bilet fiyatı olmasına rağmen 150 kadar taraftarımız deplasman tribünündeki yerini aldı. Hepsini teker teker kutluyorum. Bu armanın en zor zamanlarda bile sahipsiz kalmayacağını herkese gösterdiniz.

Geçen haftaki olumlu futbolun üstüne katarak devam ediyoruz, son iki haftadır tek sevindiğimiz nokta bu. Beşiktaş’a karşı iyi mücadele ederken Galatasaray maçında olduğu gibi yine hakemler önümüzü kesti. Zaten haftalardır hakem hatalarına maruz kalıyoruz. Bir de İstanbul’da Beşiktaş’la mücadele etmek zor, üstüne hakemin yaptığı hatalar olunca sonuç bu oluyor.

Charles’a yapılan faulün bir benzerinde bizim maçla aynı saatte başlayan Göztepe – Eskişehir maçında Eskişehir lehine penaltı çalındı. O pozisyon maçın dönüm noktası oldu diyebilirim. Her İstanbul deplasmanında Bizans oyunları üstümüze oynamaya devam ediyor ve emek hırsızları kendisine biçilen rolleri en güzel şekilde icra ediyor. Hepinize lanet olsun! Peki bu olaylar olurken başkanımız Ali Şafak Öztürk ne yapıyor dersiniz? Tabi ki de hiçbir şey. Sayın başkan o koltuk sadece sana oturman için verilmedi. Antalyaspor’u daha iyi noktaya taşıman ve haklarını savunman için verildi. Ben Ali Şafak Başkanın adaylık sürecinde başkan olmasını isteyenlerden birisiyim ama böyle olmuyor başkan, krizi yönetemiyorsun.

Birkaç sorum olacak başkanım size:

– Sezon başından beri yapılan transferlerin kaç tanesi ne kadar süre aldı ve süre aldıysa bize ne kadar yararı oldu?

– Kulübü neden otelden yönetiyorsunuz?

– İç saha maçlarında aldığımız olumsuz sonuçlardan sonra neden taraftar tepkisinden korkup kaçıyorsunuz?

Size soracaklarım bunlar başkanım. Haftalardır yapılan hakem hatalarına karşı sizin sesiniz çıkmazken iki haftadır takımın başında olan Rıza Hocam maçtan sonra hem basın toplantısında hem de bağlandığı programlarda aslanlar gibi bu takımın hakkını savunmuştur. Helal olsun Rıza Hocam size.

Haftaya zorlu bir Kayserispor deplasmanı var. Bu taraftar yine üzerine düşeni yapacaktır, bundan eminim. Son iki haftadır oynanan oyun umut veriyor. Ben bu hafta ilk üç puanımızı alacağız diye düşünüyorum.

Son olarak, bu sessizlik neden Başkan?