Biz Bitti Demeden Bitmez

Maçın son dakikalarında attığımız gol ve goller maçın hakemine ve MHK’ya hediyemiz olsun …

Biz Bitti Demeden Bitmez
25 Ocak 2017 08:59

Bu maçın özeti bu; “Biz bitti demeden bitmez.” Maçın başında sahaya alışmaya çalışan bir Antalyasporumuz vardı. Isındığımız dakika maçın hakemi çıktı karşımıza. İlk yarının son dakikasında hakem destekli yediğimiz gol devre arasında Antalyasporumuzu kamçılamış.

Maçın son dakikalarında attığımız gol ve goller, maçın hakemine ve MHK’ya hediyemiz olsun. Süper Lig’de son haftaların en formda takımıyız, Allah nazardan korusun. Kazanmaya alışan bir takım taraftarları ve şehir ile bütünleşen bir takım ile bu yolun sonuna maç maç bakalım:

Hocamızın dediği gibi şehir şu an heyecandan ne yapacağını şaşırmış durumda. Haftalar önce “Ligde kalalım yeter bu sene için.”  derken şimdi başka bir heyecan yükselmeye başladı. Bu heyecana katkı koyan hiç şüphesiz Antalyaspor taraftar grupları da teşekkürü hak ediyor. Hala aklımda Kayserispor maçı, diriliş maçımız… Sonrası gelinen noktada şu an için lig beşincisiyiz.

Maçı hak ettik ve kazandık. İlâhi adalet “Maç Antalyasporumuzun hakkı” dedi. Maçı 90 dk. attığımız iki golle kazandık. Ve biz “Bitti” demeden maç bitmedi. Attığımız iki golde Osmanlıspor defansını iyi uyuttuk. Rıza Hoca geldikten sonra duran toplardan bulduğumuz gollerde çok üst seviyede başarılı olmaya başladık. Takım ile özleşen, hedefi olan bir hoca ile biz inşallah Avr.. gideceğiz. Hedefi neden kısalttım, çünkü maç maç bakıyoruz. Her hafta inşallah hedefimize ulaşacağız.

Antalyaspor taraftarları, Osmanlı Stadyumunu dolduran ender taraftarlardan oldu. Maçtan önce Anıtkabir ziyaretleri, hafta içi Yaptırdıkları “Atatürk’ün Ordusu” pankartı güzel, anlamlı ve muhteşem bir düşünceydi. Antalyaspor taraftarları için gerekli izni alan, Ankara girişinde taraftarlarımızı karşılayan, Antalyaspor atkısını vekil odasına seçildiğin günden beri asan Antalyamızın değerli milletvekillerinden Sn. Devrim Kök vekilimize de teşekkürlerimizi sunarım. Devrim Kök vekilimiz gibi seçilen Antalya vekillerimiz de bu kutlu yürüyüşte takımımızın yanında olsunlar, başarı kendiliğinden gelecektir.

Hafta içi deplasman tribünü dolacak dedik doldurduk. Bunu başarabilen ender taraftarlardan birisiyiz. 90 dakika hiç susmadan takıma destek veren Antalyaspor taraftarları için dönüş yolu o kadar zevkli olacak. Yollar uzasa da varış dakikaları kısalacak. Antalyaspor taraftarı  “Neresi sıla bize neresi gurbet, senin peşinde yollar bize memleket!” diyerek son senelerde hemen hemen bütün deplasmanlarda Antalyasporumuzun peşinde koştu.

Yazımın son Bölümünde Türk futbolunun duayen isimlerinden Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum İlhan Cavcav’a Allah’tan rahmet; ailesi, Gençlerbirliği camiası ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Taktik Maktik YOK
BAM BAM BAM

Osmanlıspor  : 1  ANTALYASPOR’UMUZ : 2