Bisiklet Takımı Yılın İlk Granfondo’sunda Kürsüde

Antalyaspor Bisiklet takımı, Akra Granfondo’dan dereceyle ayrıldı.

Bisiklet Takımı Yılın İlk Granfondo’sunda Kürsüde
2 Mayıs 2023 12:02

2023 yılının ilk Granfondo yarışı olma özelliğini taşıyan Akra Granfondo yarışı 30 Nisan 2023 tarihinde Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlendi. Bu yılki mottosu ‘Pedallar İyilik İçin Dönecek’ olan ve depremzedelere yardım amacı taşıyan yarışlara Antalyaspor bisiklet takımı toplam beş sporcu ile katıldı.

Toplam 18 farklı kategoride 10’dan fazla ülkeden 570 sporcunun katıldığı yarışların Uzun Parkur kategorisinde ter döken Antalyasporlular Nuri Acar ve Turgay Germen sırasıyla altıncı ve yedinci olurlarken, takım arkadaşları Adil Deniz Karacagil ise aynı kategoride bitiş çizgisini gören bir başka sporcumuz oldu.

Kısa Parkur etabında yarışan Antalyaspor’un başarılı pedalı Haşim Köksal ise yarışı ikinci sırada tamamlayarak başarılarına bir yenisini daha ekledi ve kürsüdeki yerini almış oldu. Öte yandan aynı kategoride derece yapması beklenen bir başka bisikletçi Levent Çetinkaya ise talihsiz bir kazaya karışması sebebiyle sıralamasını kaybetmesine rağmen yarışı tamamlayan sporcular arasına adını yazdırdı.

Yılın ilk Granfondo yarışında kürsüye uzanan Antalyaspor bisiklet takımı, 6-7 Mayıs 2023 tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek olan ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun sezon açılışı niteliğini de taşıyan Türkiye Kupası Birinci Etap yarışları için hazırlıklarını sürdürüyor.