Antalyasporlu Pedallar Grand Prix Apollon Temple’da Yarıştı

Antalyaspor bisiklet takımı, Grand Prix Apollon Temple yarışına katıldı.

Antalyasporlu Pedallar Grand Prix Apollon Temple’da Yarıştı
5 Şubat 2024 18:43

Grand Prix Apollon Temple bisiklet yarışı Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 3-4 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlendi. Yarışlara toplam 6 sporcu ile katılan Antalyaspor bisiklet takımında sporcularımızın tamamı bitiş çizgisini görerek 3 saati aşan zorlu yarışı tamamlama başarısı gösterdiler.

Antalya’nın önemli tarihi eserlerinin yer aldığı Side bölgesinde başlangıcı ve bitişi yapılan yarışta 15 bisiklet takımından 87 sporcu toplam 135 kilometre boyunca pedal çevirdi.

Dünyanın pek çok ülkesinden elit bisiklet sporcularının katıldığı ve bisiklet turizmi için de ayrı bir önem arz eden organizasyonda kırmızı beyazlı pedallar Adil Deniz Karacagil ve Melih Taş sırasıyla 49. Ve 50. sırayı alarak ilk 50 içerisinde kendilerine yer buldular. Antalyasporlu bisikletçilerden Bülent Miraç Korkmaz’ın 59. sırayı aldığı yarışta yer alan diğer Antalyasporlular Mehmet Esad Türkyılmaz, Mikhail Sapranov ve Ercüment Boran ise yarışı başarı ile tamamlayan isimler oldular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.