Antalyaspor Bisiklet Takımından Tour of Mersin’de Büyük Başarı

Tour of Mersin Bisiklet Yarışı’na katılan Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı önemli bir başarı kazanarak Antalya’ya döndü.

Antalyaspor Bisiklet Takımından Tour of Mersin’de Büyük Başarı
29 Nisan 2019 10:23

Bu yıl 5. kez gerçekleştirilen Tour of Mersin Bisiklet Yarışı’na katılan Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı önemli bir başarı kazanarak Antalya’ya döndü.

25 Nisan’da başlayan ve 4 etap halinde gerçekleştirilen yarışa Fiberli ve Efor İnşaat’ın desteğiyle katılan kırmızı beyazlı ekibimiz, toplam 500 kilometre süren ve yaklaşık 8 bin metre tırmanış içeren 4 etap sonunda Türk takımları arasında birinci sırayı elde ederek önemli bir başarının altına imza attı.

28 Nisan’da sona eren yarışın uluslararası klasmanında ise Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı beşinci sırayı elde etti.

Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı yarışlara Antrenör Salih Yalızat nezaretinde, İzzet İçen, Soner Akbaş ve İsmail Çavuşoğlu ile katıldı. Kırmızı beyazlı ekibimize Lassa’dan Burak Abay ve Rusya’dan Victor Manakov da destek verdi.

Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı Sorumlusu Ogün Çavuş, Türk Milli Takımını ve bisiklette Türkiye’nin önemli kulüplerini geride bırakıp en iyi Türk takımı olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Sporcularımızı kutlarken bizlere desteğini esirgemeyen kulüp yönetimimiz ile sponsorlarımız Fiberli ve Efor İnşaat’ın yanı sıra forma sponsorumuz Jordanred’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.