Antalyaspor Akra Gran Fondo’da Yarıştı

Tour of Antalya kapsmaında etabın son gününde düzenlenen Akra Gran Fondo Yol Bisikleti Yarışı’na Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı ve Antalyaspor Triatlon Takımı katıldı…

Antalyaspor Akra Gran Fondo’da Yarıştı
26 Şubat 2018 13:12

Tour of Antalya kapsmaında etabın son gününde düzenlenen Akra Gran Fondo Yol Bisikleti Yarışı’na Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı ve Antalyaspor Triatlon Takımı katıldı.

Erdal İnönü Parkı önünden başlayan ve yine bu park önünde sona eren yarıştan sporcularımız dereceyle ayrıldı.

128 kilometrelik parkurun yer aldığı yarışma sabah 09.00’da başladı. Yaklaşık 160 porcunun pedal çevirdiği yarışmada genel klasmanda bisiklet takımı sporcularından Haşim Köksal dördüncü, Turgay Germen ise ikinci oldu. Turgay Germen, 35+ kategorisinde de birinci olarak kürsüde yerini aldı. Yine Haşim Köksal 35 + kategorisinde 2. ve Devrim Ardıç da 3. olurken, Elit kategorisinde de Adil Deniz Karacagil üçüncülük madalyasını göğüsledi.

Yarışta Antalyaspor’u temsil eden Triatlon takımı da kısa mesafede yarıştı. ICF Airports’un yarış sponsorluğu konusunda destek olduğu triatlon takımımızda Necati ŞEvik yaş grubu 13.’sü, Hüseyin Yılmaz yaş grubu 19.’su oldu.