Bir Üç Puan Daha Lütfen

Önümüzdeki Bursaspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe maçlarından çıkaracağımız her puan bundan sonra ikinci yarıyı daha rahat geçirmemizi sağlayacak…

Bir Üç Puan Daha Lütfen
4 Aralık 2018 08:24

İlk yarı istediğini sahaya yansıtan bir Antalyaspor sahadaydı. Top kontrolünü yapan, rakibin eksiklerini iyi değerlendiren, istediği oyunu sahaya yansıtan kırmızı-beyazlı ekibimizdi. İlk yarının sonuna doğru top hakimiyetini biraz olsun Göztepe’ye kaptırsak da, maçın dengesi bizim lehimizden dönmedi.

İkinci yarı ise hem geride olmanın motivasyonu ile yüklenmeye çalışan Göztepe’yi hem de top kontrolünü kaybeden ve arka arkaya yaptığı kayıplarla kalesinde tehlikelere izin veren Antalyaspor’u izledik. Aldığımız topları çabuk şekilde rakibe kaptırmamız kalemizde tehlikeli pozisyonlar görmemize neden oldu. Ardından gelen oyuncu değişiklikleri ile maça gelen dengenin ardından skoru korumasını bildik. Farkı açacak pozisyonlar bulsak da bunları gole çeviremeyince 1-0 olsun bizim olsun dedik.

Göztepe maçı hanemize yazılan üç puan ile sona erdi. Önümüzdeki Bursaspor (D), Evkur Yeni Malatyaspor (D) ve Fenerbahçe maçlarından çıkaracağımız her puan bundan sonra ikinci yarıyı daha rahat geçirmemizi sağlayacak.