Vekiloğlu: “Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz”

Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, Düzce Belediyesi ve Selçuklu Belediyesi maçları hakkında açıklamalarda bulundu…

Vekiloğlu: “Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz”
16 Mart 2018 18:31

Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, çarşamba günü mağlup oldukları Düzce Belediyesi ve pazar günü oynayacakları Selçuklu Belediyesi maçları hakkında açıklamalarda bulundu.

Düzce Belediyesi maçının telafi etmek istedikleri bir maç olduğunu söyleyen Arda Vekiloğlu, maçın bitimine 2 dakika kala 6 sayı önde olduklarını hatırlattı.

Düzce Belediyesi’nin geride olmanın verdiği psikolojiyle çok zorlama atışları kolay bir şekilde sayıya çevirdiğini belirten Vekiloğlu, “Son şutu soksaydık kazanırdık. Kazanmak üzere olduğumuz maç, kaybettiğimiz bir maç oldu. Böyle maçları kaybetmek, tabii ki hoş değil. Ama son saniyede kazandığımız bir sürü maç var. Bu, ligin ve sporun doğasında var” diye konuştu.

Türkiye Basketbol Ligi’ni ilk dört içerisinde bitirmekle ilgili önemli bir avantajı kaybettiklerini kaydeden Arda Vekiloğlu, Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayacakları daha çok maç olduğunu ifade etti.

Arka arkaya kazanacakları 2-3 maçla bu durumun değişebileceğini vurgulayan Vekiloğlu, “O yüzden biz takım olarak hiçbir zaman bırakmayı düşünmüyoruz. Bu sezonun en son maçını oynayana kadar kazanmak ve en iyisini yapmak için her şekilde sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Selçuklu Belediyesi maçının takım için çok önemli bir maç olduğunu belirten Arda Vekiloğlu, Selçuklu Belediyesi ile ligin ilk yarısında evlerinde oynadıklarını ve kazandıklarını hatırlattı.

Selçuklu Belediyesi’nin çok zorlu bir rakip ve oldukça potansiyelli bir takım olduğunu söyleyen Vekiloğlu, “İyi işler yapıyor. Dolayısıyla şu son haftalarda gösterdiğimizden daha fazla reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Bu maçı kazanmak için; hem enerji hem de basketbol adına doğru işleri yapma aşamasında çok daha insanüstü performans ortaya koymamız gerekiyor. Bunu yapmak için uğraşacağız. Maçı kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.