Berkay Bahar’dan Destek Çağrısı

Antalyaspor Basketbol Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar’dan destek çağrısı geldi …

Berkay Bahar’dan Destek Çağrısı
16 Aralık 2017 11:45

TBL’de 14 haftada topladığı 24 puanla üçüncü sırada bulunan ve bu sezon üst lige yükselmeyi hedefleyen Antalyaspor’da Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar’dan destek çağrısı geldi.

Sosyal medya hesabından basketbol branşına destek çağrısında bulunan Berkay Bahar, basketbolun Antalya için önemli olduğunu vurgulayarak, bunu herkese göstermek için daha fazla desteğe ve kamuoyu oluşturmaya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Berkay Bahar’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

Antalyaspor Basketbol Takımı dün bana göre sezonun en önemli galibiyetlerinden birini OGM Orman karşısında aldı. Hafta başında Ali Şafak Öztürk’ün istifası takımı çok olumsuz etkiledi. Fakat yapmış olduğumuz toplantılarla bu etkiyi en aza indirmek için elimizden geleni yaptık.

Sezon başında bir sözümüz vardı. Savaşan, vazgeçmeyen, karakterli bir takım olacağız demiştik. Geçen hafta ben hem saha dışında hem de dün saha içinde yüreği kocaman insanlar gördüm.

Antalyaspor asla sahipsiz kalmaz fakat basketbolun sevildiğini, Antalya için önemli olduğunu herkese göstermek için daha fazla desteğe ve daha fazla kamuoyu oluşturmaya ihtiyacımız var.