Antalyaspor Playoff Öncesi Avantaj Elde Etmek İstiyor

Türkiye Basketbol Ligi normal sezonunda son iki maçı kalan Antalyaspor, play-off maçları öncesi her iki maçı da kazanarak avantaj elde etmek istiyor.

Antalyaspor Playoff Öncesi Avantaj Elde Etmek İstiyor
20 Nisan 2018 12:45

20 Nisan 2018 Cumartesi günü  saat 16.00’da Akdeniz Üniversitesi içerisinde yer alan Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda Ankara DSİ’yi ağırlayacak olan Antalyaspor, bu maçtan galibiyet alarak play-off maçlarına çıkmanın planlarını yapıyor.

Geçtiğimiz hafta Ankara’da lig şampiyonu Türk Telekom’u yenen takımın Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, “Türk Telekom galibiyetinin birkaç anlamı var bizim için. Bunlardan en önemlisi play-off öncesindeki bu ayı en hazır şekilde olmak için tamamlamaktı. Diğer konu da bu ligin şampiyonu ve ligin bitimine bir ay kala şampiyonluğunu ilan etmiş bir takıma karşı galibiyet elde ettik.” diye konuştu.

Normal sezonda kalan iki maçlarının olduğunu belirten Vekiloğlu, “Bu maçlardan ilki, evimizde oynayacağımız Ankara DSİ mücadelesi. Rakip, küme düşme hattında olan bir takım. Oldukça iyi oyuncuları var fakat bizi rakibin durumu değil, kendi durumumuz ilgilendiriyor. İnşallah bu maçı da alırız.” diyerek sözlerini noktaladı.