Arda Vekiloğlu: “Antalyaspor Beni Heyecanlandırıyor”

Arda Vekiloğlu, konuğu olduğu TBF’ye Antalyaspor ve basketbola dair açıklamalarda bulundu …

Arda Vekiloğlu: “Antalyaspor Beni Heyecanlandırıyor”
12 Ekim 2017 11:43

Antalyaspor’un başarılı başantrenörü Arda Vekiloğlu, TBF’nin konuğu olurken, Antalyaspor ve basketbola dair açıklamalarda bulundu.

Gelişim Koleji’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirten Arda Vekiloğlu, eski takımının TBL’nin ritmine ayak uyduramadığını ve TBL bünyesinden çıktığını söyledi. Bu süreç devam ederken Antalyaspor’un teklifiyle daha büyük hedeflere ilerleme şansı yakaladığını, Antalyaspor’un istekli duruşu ve kulübün potansiyelinin bir araya geldiği bu çatı altında olmanın kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

Bu sene Antalyaspor kadrosu oluşturulurken sezon öncesi yaşanan lig belirsizliği sebebiyle transfer için geç kaldıklarını fakat bunu mazeret olarak kabul etmediklerini dile getiren Vekiloğlu, “Çoğunlukla istediğimiz oyuncuları dahil ettik. Şu ana dek antrenman ve maçlarda ne kadar doğru kararlar verdiğimizi görebiliyoruz.” dedi.

Ligdeki tüm takımlarda ouncular arasında uyum yakalanması için ciddi bir zaman gerektiğini aktaran Arda Vekiloğlu, bir oyuncunun bile takımdan çıkması ya da takıma dahil olmasının takım kimyasını da derinden etkilediğini savunurken, uzun bir maraton olan TBL’de takımda sakatlık ya da performans düşüklüğü sebebiyle oyuncu değişikliği olmazsa bu sürecin Antalyaspor için çok uzun olmayacağını düşündüğünü kaydetti.

Başantrenör Arda Vekiloğlu’nun TBF’ye verdiği röportajın tamamını bu linkten okuyabilirsiniz.