Başkan Yılmaz’a Tebrik Ziyaretleri Devam Etti

Başkan Mustafa Yılmaz, bugün de kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyen konuklarını ağırladı.

Başkan Yılmaz’a Tebrik Ziyaretleri Devam Etti
11 Mart 2021 19:08

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, bugün de kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyen konuklarını ağırladı.

Günün ilk ziyaretini, Sürdürülebilir Ekonomi Topluluğu (SET Grup) Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alveroğlu ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdi. Alveroğlu ve beraberindekiler, Başkan Yılmaz’ın şahsında tüm yönetim kuruluna başarı dileklerini iletirken önümüzdeki dönemde kulübe katkı sağlayacak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Günün ikinci ziyaretini Fotomaç Gazetesi Antalya Sorumlusu Şeyda Yılmaz Çopuroğlu gerçekleştirdi. Çopuroğlu, Antalyaspor’un ulusal medyada daha fazla yer bulabilmesi adına elinden geleni yapacağını söyledi. Ziyaretler, İYİ Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Ergin ve çalışma arkadaşları ile devam etti. Ardından Başkan Mustafa Yılmaz, Kepez Belediyespor yöneticilerini kabul etti. Kulüp Başkanı Hakan Çatal ve Futbol Takımı Antrenörü Şakir Filiz, Başkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Çatal ve Filiz, şehrin bir takımı olarak Antalyaspor’a her zaman destek olacaklarını söyledi. Günün bir başka ziyareti, eski Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve Meclis Üyesi, işadamı Gürsel Karabayır’dan geldi. Karabayır, Başkan Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulunu kutlayıp başarı dileklerinde bulundu.

Günün diğer ziyaretçileri, Antalyaspor Kulübü Derneği eski yöneticileri ve Antalyaspor tribünlerinin 07 Gençlik ile birlikte simgeleşmiş isimleriydi. Başkan Mustafa Yılmaz ile Süleyman Turhan, Rıza Atiker, Hakan Karamancı, Metin Merden, Hakan Aydın, Hakan Oğuz, Aybars Çay ve Ahmet Çolak, Antalyaspor ile ilgili uzun süre sohbet etti.

Günün son ziyaretini ise Doğa Koleji Müdürü Nadire Öksüz ve okulun öğrencileri gerçekleştirdi. Ziyarette özellikle yüzme branşı ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Öksüz ve öğrencileri Yılmaz’a çiçek takdim ederek başarı dileklerini iletti.