Başkan Yılmaz’a İş Dünyasından Ziyaret

Başkan Mustafa Yılmaz, bugün iş dünyasından konuklarını ağırladı.

Başkan Yılmaz’a İş Dünyasından Ziyaret
7 Nisan 2021 18:48

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, bugün iş dünyasından konuklarını ağırladı.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleşen ziyaretlerde günün ilk konuğu DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelirken DÖSİAD heyeti başkan Yılmaz’a ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Bayrak kampanyasına destek verdiklerini belirten Gencer ve yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Türkiye Kupası’nda da Antalyaspor’a başarılar diledi.

Günün diğer ziyaretlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Türker Ahmet Özay ile Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yakup Deveci de Mustafa Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Ardından

Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) yönetim kurulu da bir ziyaret gerçekleştirdi. BAKSİFED Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Antalyaspor’a ligde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılar diledi. Antalyaspor’un çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edebilmesi için bayrak kampanyası başlatan Başkan Mustafa Yılmaz ve yönetim kuruluna hayırlı olsun temennilerini de ileten BAKSİFED heyeti, ziyaretin anısına bir de hediye sundu.