Başkan Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Mustafa Yılmaz, bugün hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyaretlerde bulunmak isteyen konukları ağırladı.

Başkan Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor
26 Mart 2021 19:29

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, bugün hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyaretlerde bulunmak isteyen konukları ağırladı.

Günün hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyaret eden ilk ismi Balıkçı İrfan’ın sahibi İrfan Ezdi oldu. Başkan Mustafa Yılmaz ve yönetim kuruluna başarı dileyen Ezdi, kırmızı-beyazlıların Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanacağına inandığını dile getirdi.

Bir sonraki ziyareti gerçekleştiren Makine Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Atmaca ve beraberindekiler, Başkan Mustafa Yılmaz ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege ve beraberindekiler de Antalyaspor’un da içinde bulunduğu tanıtım projeleri üzerinde sohbet gerçekleştirdi.

Akdeniz Reklamcılar Derneği Başkanı Haluk Özsevim ve yönetim kurulu üyesi Fulya Sarman, Başkan Yılmaz ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletirken Antalyaspor’a Ziraat Türkiye Kupası’nda başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Mustafa Yılmaz’ın bir sonraki ziyaretçileri 07 Gençlik Başkanı Gürhan Güneyli ve grup üyeleriydi. Uzun süre Antalyaspor’un bugünü ve yarını ile ilgili görüşlerin paylaşıldığı toplantıda Ziraat Türkiye Kupası’nın Antalya’ya gelmesi için temenniler dile getirildi ve final öncesi yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 07 Gençlik Başkanı Güneyli ve üyeler, Başkan Yılmaz’a grubun saatini ve atkısını hediye etti.

Günün son ziyaretini ise Anavatan Partisi İl Başkanı Alihan Kansu ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdi. Kansu, Antalya’nın en büyük markası olan Antalyaspor’un başarısı için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ederek hem ligde hem de Türkiye Kupası Finali’nde başarılar diledi.