Başkan Yılmaz Fraport TAV ve AGC’yi Ağırladı

Başkan Mustafa Yılmaz, Fraport TAV’ın genel müdürleri ile Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Başkan Yılmaz Fraport TAV ve AGC’yi Ağırladı
18 Mart 2021 18:32

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde isim sponsoru olan Fraport TAV Genel Müdürleri Deniz Varol ve Bilgihan Yılmaz’ı ağırladı. Asbaşkan Berkay Bahar ile birlikte tesisleri gezen ve takımın antrenmanını da izleyen Yılmaz ve Varol, ardından Başkan Mustafa Yılmaz ile bir süre makamında görüştü. Ziyarette, yeni dönem isim sponsorluğu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve en kısa sürede sözleşmenin devamı için iyi niyet görüşleri belirtildi.

Fraport TAV Genel Müdürleri Bilgihan Yılmaz ve Deniz Varol’un ziyaretinde Nuri Şahin ve Lukas Podolski de yer aldı.

Günün diğer ziyaretinde, Başkan Mustafa Yılmaz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti yönetimini konuk etti. AGC Başkanı Mevlüt Yeni, yönetim kurulu üyeleri Rasim Gündüz, Haşmet Öyken ve İdris Taş, Başkan Mustafa Yılmaz’ın şahsında yeni oluşan yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini sundu ve başarı dileklerini iletti. A

GC Başkanı Mevlüt Yeni, Antalyaspor’umuza kentin gazetecileri olarak destek olmaya devam edeceklerini iletirken, Başkan Mustafa Yılmaz da kulübün doğru hedeflere daha kısa sürede ulaşabilmesi adına Antalya’nın desteğinin önemli olduğunu belirterek, bu konuda yerel medyaya büyük görev düştüğünü kaydetti.