Başkan İsyan Etti: “Yeter Artık”

Başkan Ali Şafak Öztürk, Eto’o transferi konusunda sonunda isyan bayrağını çekti …

Başkan İsyan Etti: “Yeter Artık”
2 Ağustos 2016 15:57

Başkan Ali Şafak Öztürk, Eto’o transferi konusunda sonunda isyan bayrağını çekti ve daha fazla açıklama yapmayacaklarını bildirdi.

Ali Şafak Öztürk, kamp süresince yeni transferlerle takımı güçlendirmek istediklerini ve görüşmelerin sürdüğünü belirtirken son günlerde medyada çıkan Samuel Eto’o haberlerine de son noktayı koydu.

Öztürk, yaptığı açıklamada “Yeter artık” derken, Eto’o’nun Türk sporunun gündeminde olmasını istemediklerini ve Eto’o’nun takımda kalmasını planladıklarını açıkladı. Beşiktaş ya da başka bir kulüpten Eto’o’ya dair transfer teklifi almadıklarını da dile getiren Öztürk, bu konu hakkında daha fazla açıklama yapmayacaklarını bildirdi.

Asbaşkan Bora Terzioğlu ise yaptığı açıklamada kamptaki oyuncuların moral ve motivasyonunun çok yüksek olduğunu söyledi. Deniz Kadah ile Emre Güral’ın performanslarııyla göz doldurduğunu anlatan Terzioğlu, Portekizli teknik direktör Jose Morais’in programı doğrultusunda takımın, yeni sezon hazırlıklarına devam ettiğini belirtti.

Antalyaspor yönetimindeki ilgili komitelerin transfer çalışmalarını sürdürdüğüne dikkati çeken Terzioğlu, öncelikle iki kanat oyuncusu transfer edeceklerini söyledi. Morais talep ederse takımı güçlendirme amacıyla farklı bölgelere de transfer yapabildiklerini belirten Terzioğlu, Samuel Eto’o adının Beşiktaş ile anılmasına rağmen kulüplerine henüz resmi teklif gelmediğine belirtti ve medyadaki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.